logo skoleni-kurzy

PROJEKTOVE KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Program ÚSPĚŠNÝ KOUČ - Centrum systemiky a NLP s.r.o.
9 měsíců, které vám pomohou k finanční, časové a osobní svobodě: Ovládněte umění koučování a rozjeďte vlastní byznys! Komplexní on-line program pro začínající i pokročilé kouče, který vás vybaví všemi potřebnými znalostmi a dovednostmi pro úspěch v koučování i rozjezd svého podnikání.

^

 

 

PROJEKTOVE KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Projektové řízeníProject ManagementPodrobnosti
  • Projektové řízení podle IPMAIPMA Project ManagementPodrobnosti
  • Bez komentáře se novinářům neříká: krizová komunikace (nejenom s médii)Podrobnosti
  • Bez komentáře se novinářům neříká: krizová komunikace (nejenom s médii)Podrobnosti
  • Projektové řízení pro začátečníkyPodrobnosti


Projektové řízení
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Projektové řízení

Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 - 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály.Tento kurz projektového řízení provádí účastníka procesem identifikace nutnosti projektu přes jeho začlenění do organizační struktury společnosti, vyhodnocení očekávané efektivity, realizace až po ukončení a vyhodnocení skutečné efektivity. Výuka bude ilustrována příklady z praxe. Probíhá formou výkladu, který je v průběhu celého semináře kombinován s řešením případové studie.Kurz je určen vedení týmů na úrovni vyššího i středního managementu, projektovým manažerům, členům týmu.Kurz je rozdělen do bloků s následujícím přehledem probírané látky: Definice projektu Kdy vzniká projekt Fáze projektu Projektové portfolio Začlenění projektu do organizace firmy Analytická fáze - studie proveditelnosti Přípravná fáze - základní pravidla projektového řízení Detailní plánování projektu SW nástroje pro řízení projektů Techniky podporující správné naplánování projektu Implementační fáze Controlling a monitoring projektu Prezentace projektu Projektové řízení ve vztahu na účetnictví Ekonomická analýza projektu Projektové týmy Praktické cvičení - příprava studie proveditelnosti konkrétního projektu Po absolvování kurzu obdrží každý účastník osvědčení o absolvování kurzu - certifikát.Rozsah výuky a organizace výuky: Kurz probíhá v malých skupinách prezenční formou na učebně. Součástí kurzu je malé občerstvení, nealkoholické nápoje a káva nebo čaj. Všichni účastníci obdrží ke kurzu studijní materiály, případně kvalitní literaturu k dalšímu studiu. Kurz vždy probíhá na našich pražských učebnách. V případě dohody s účastníky je možno kurz absolvovat internátně na našem vzdělávacím středisku na Zbirohu (.kvasek.cz), nebo na našich učebnách na Karlovarsku. Kurz vyučuje tým zkušených lektorů: Ing. Petr Grešl, Ing. Vladimír Bříza MBA, Ing. Jaroslav Chlouba, Ing. Marek Laurenčík, MBA Mgr. Rostislav Peška a další odborníci k některým dílčím tématům kurzu . manazerske-vzdelavani - kurz - projektove-rizeni - projektove-rizeni.pdf

... Zpět ke kurzu  -> Projektové řízení



JUBELA, s.r.o.

Školící a konzultační společnost v oblasti počítačových kurzů
Jsme společnost, zabývající se výukou a konzultacemi počítačových programů, správou a údržbou firemních počítačových systémů a konzultacemi v oblasti počítačového hardware. Mezi našimi dlouhodobými klienty jsou vedle velkého množství obchodních, výrobních a konzultantských firem i velké známé české firmy.
Víme velmi dobře, že komplexní řešení je to, co každý kdo s výpočetní technikou začíná, či její využití hodlá modernizovat, potřebuje nejvíce. A nabídnout takové řešení pohotově, na profesionální úrovni a v příznivé cenové relaci je to, o co nám jde především. Naši poradci a specialisté jsou odborníci, kteří dlouhodobě pracovali a získávali zkušenosti u významných pražských obchodních i výrobních společností a poradenských agentur.


JUBELA, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: AutoCAD pokročilý v dubnu 2024 - Kolín
^